DOE MEE

Wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger? Ben je tenminste 21 jaar en aangesloten bij een boeddhistische organisatie die lid is van de Boeddhistische Unie Nederland? Onderschrijf je de visie van Duizend Handen: doen wat nodig is met respect voor de ander, ieder mens is waardevol! Neem contact op of vul vrijblijvend een vrijwilligersformulier in dan bellen wij je terug.

Wat je ervoor terugkrijgt? Uitdagend en interessant vrijwilligerswerk onder professionele begeleiding. Je volgt een introductietraining en er zijn geregeld terugkomdagen waarop je andere vrijwilligers ontmoet. Reiskosten worden vergoed en je bent WA verzekerd. Een Verklaring Omtrent Gedrag wordt aangevraagd.

Je kan ook mee doen aan Met Aandacht Buiten. Op dit moment hebben we een groep in Rotterdam waar je samen kan mediteren. Na afloop is er soep en tosti en gelegenheid om na te praten. Met Aandacht Buiten is nog volop in ontwikkeling. Geef aan op het aanmeldformulier als je wil dat er in jouw regio een groep wordt gestart.

Aanmeldformulieren

Vrijwilliger
Contact- en vragen

De ingevulde gegevens zullen in de administratie van Stichting Duizend Handen worden bewaard zolang het relevant is en zullen niet met derden worden gedeeld.